Sponsoring Drive in Bios

Onderaan deze pagina vind u het sponsor-inschrijfformulier. Op zaterdag 16 november organiseren wij vanuit de Ronde Tafel Winschoten een Drive-in bioscoop op het terrein van 1-2Drive/ 1-2Ride (achter de Formido).Er worden 2 films vertoond waarbij per film in totaal maximaal 150 auto’s kunnen staan. Deze auto’s kunnen een kaart kopen voor € 25,- per auto (2 personen) en elke extra persoon kost € 7,50. Kinderen zijn gratis.

De verwachting is dat er ongeveer 700 personen verdeeld over 2 films de Drive-in Bioscoop bezoeken. Voor bedrijven een uitgelezen kans om zich te presenteren tijdens dit evenement. We zien dat ongeveer 50% van de kaartverkoop uit de Gemeente Oldambt komt. De overige kaarten komen uit omliggende plaatsen (regio Delfzijl, regio Hoogezand-Sappemeer, regio Westerwolde maar ook de Stad Groningen.

De opbrensten gaan naar het goede doel: "Stichting Klein Voorhout", Is thuis even niet de beste plek voor je?
Bij Klein Voorhout ben je welkom. Samen maken we er een goede tijd van ! 

Meer informatie op: http://kleinvoorhout.nl/


Sponsorpakketten Drive - in bioscoop2019 (PDF)

Ja ik doe mee!


Wenst u dit project te sponsoren? Vul onderstaande formulier in. Bedankt!


Laatste nieuws

Nieuwe datum: Drive in Bioscoop Winschoten verplaatst

Zaterdag 26-10-19 - Vandaag staat de Drive in Bioscoop in Winschoten gepland echter kan dit door de huidige weersomstandigheden niet doorgaan. Dit besluit heeft de organisatie moeten nemen aangezien de veiligheid van de bezoekers met deze harde wind …
 
Lees meer >>

Projecten

Wie lid is van de Tafelronde committeert zich wel, aan deelname aan de eigen bijeenkomsten en andere activiteiten, maar ook aan de serviceprojecten. Het lidmaatschap schept dus verplichtingen, voor ieder lied. Tafelen is vrijwillig maar niet vrijblijvend. De tafelronde organiseert lokale en landelijke serviceprojecten voor de meest uiteenlopende doelen. Landelijk wordt veelal gekozen voor langlopende projecten, zoals bijvoorbeeld het Soho-project.

LEES MEER >>

Contact

Vul dit formulier in om contact met ons op te nemen.