Retour autoticket

U kunt de kosten van uw autoticket (20 euro earlybird of 25 euro reguliere ticket) terug vragen als u verhinderd bent op zaterdag 16 november.

Om succesvol de terugbetaling te kunnen overmaken hebben we het volgende van u nodig:

  • Een e-mail welke u verstuurd met het mailadres waarmee u de tickets heeft besteld en ontvangen.

In deze mail de volgende gegevens vermelden:

  • In deze e-mail uw volledige voor- en achternaam vermelden 
  • Uw complete IBAN nummer en tenaamstelling rekening 
  • Het bestelnummer welke u kunt vinden op de ticket, zie voorbeeld hieronder:

U kunt tot maandag 4 november uw terugboeking aanvragen dit i.v.m de beperkt aantal autoplaatsen, zo geven we anderen een kans om de Drive in Bios te bezoeken.

Mail deze gegevens naar info@rt41.nl en wij zullen het bedrag zo spoedig mogelijk naar u overmaken, uiteraard zal uw ticket niet meer geldig zijn. 

* Gewonnen tickets via acties en prijsvragen kunt u niet inwisselen. 

Laatste nieuws

Nieuwe datum: Drive in Bioscoop Winschoten verplaatst

Zaterdag 26-10-19 - Vandaag staat de Drive in Bioscoop in Winschoten gepland echter kan dit door de huidige weersomstandigheden niet doorgaan. Dit besluit heeft de organisatie moeten nemen aangezien de veiligheid van de bezoekers met deze harde wind …
 
Lees meer >>

Projecten

Wie lid is van de Tafelronde committeert zich wel, aan deelname aan de eigen bijeenkomsten en andere activiteiten, maar ook aan de serviceprojecten. Het lidmaatschap schept dus verplichtingen, voor ieder lied. Tafelen is vrijwillig maar niet vrijblijvend. De tafelronde organiseert lokale en landelijke serviceprojecten voor de meest uiteenlopende doelen. Landelijk wordt veelal gekozen voor langlopende projecten, zoals bijvoorbeeld het Soho-project.

LEES MEER >>

Contact

Vul dit formulier in om contact met ons op te nemen.