Tafelhuis Bioscoopweekend! TAFELHUIS HAALT KASKRAKERS NAAR WINSCHOTEN

Vanuit het TAFELHUIS (13 t/m 16 december) organiseren we een Bioscoopweekend! We zijn er erg trots op dat we, samen met Cultuurhuis de Klinker, 2 gloednieuwe Kerst & kaskrakers naar Winschoten hebben kunnen halen! 

De films:

  1. Donderdag 13 december 19:00 - All You Need is Love (2018)
  2. Vrijdag 14 december 19:00 - The Grinch (2018) 
  3. Zaterdag 15 december 15:00 - The Grinch (2018)
  4. Zaterdag 15 december 19:00 - All you Need is Love (2018)

Bestel hier de bioscoopkaartjes 

Locatie: Bioscoopzaal Cultuurhuis de Klinker

De kosten per persoon zijn 10 euro, per reservering betaald u €1,- servicekosten (dus ook al komt u met uw hele gezin of vriendenclub u betaald totaal €1,- servicekosten per reservering.  Kaarten zijn ook te koop bij de Primera Winkels, let wel op dat er servicekosten worden berekend. 

Alle opbrengsten zijn voor het goede doel!

Laatste nieuws

 
Het Tafelhuis Oost-Groningen zamelt dit jaar geld in voor stichting Vrienden van het Ommelander Ziekenhuis. Hét Oost-Groninger radio-event van 2018 vindt plaats van 13 tot en met 16 december in cultuurhuis De Klinker in Winschoten. Het is van …
 
Lees meer >>

 
 Wat was het geweldig! Zie hier de foto's van de Drive in 2018! 
 
Lees meer >>

Projecten

Wie lid is van de Tafelronde committeert zich wel, aan deelname aan de eigen bijeenkomsten en andere activiteiten, maar ook aan de serviceprojecten. Het lidmaatschap schept dus verplichtingen, voor ieder lied. Tafelen is vrijwillig maar niet vrijblijvend. De tafelronde organiseert lokale en landelijke serviceprojecten voor de meest uiteenlopende doelen. Landelijk wordt veelal gekozen voor langlopende projecten, zoals bijvoorbeeld het Soho-project.

LEES MEER >>

Contact

Vul dit formulier in om contact met ons op te nemen.