Inschrijven nachtrit 2023

Om u in te schrijven voor de Oldambtster Nachtrit 2023 verzoeken wij u vriendelijk om onderstaand formulier in te vullen.
De kosten van de nachtrit zijn € 141,- (zegge: honderdéénenveertig euro) per EQUIPE van 2 personen. Indien uw deelname onderdeel is van een sponsorpakket, verzoeken wij u dit aan te geven.

U ontvangt een bevestiging van de door u ingevoerde gegevens op het e-mailadres van de rijder. De organisatie zal uw aanvraag in behandeling nemen en indien u aan de voorwaarden voldoet zal uw inschrijving, mits er voldoende plekken beschikbaar zijn, definitief worden bevestigd.

Na de definitieve bevestiging van de inschrijving gaarne het bedrag uiterlijk voor 20 juni 2023 overmaken op rekening NL02 ABNA 0629 5689 36 (ABN/AMRO Bank) t.n.v. Stichting RT41 te Winschoten o.v.v. "Oldambtster Nachtrit 2023 en naam van de Equipe"


De sponsors ontvangen voor deze datum een factuur van de RT41 met het afgesproken sponsorpakket. Update: alleen sponsorpakket C is nog beschikbaar, de prijs van dit sponsorpakket is 250 euro. Incl. vermelding in het routeboek.


Inschrijfformulier Nachtrit 2023

Rijder

Geslacht

Auto

Type auto

Navigator

Geslacht

Sponsoring

Bent u sponsor?
Sponsorpakket