Terug naar Projecten & Nieuws

Save the date! 22 juni 2024! 🚙 Oldambtster Nachtrit 10 jarig bestaan! Je kan je nu al aanmelden!

We zijn nog aan het nagenieten van de geweldige editie van dit jaar die afgelopen weekend plaatsvond. Wat een spektakel was het! De Oldambtster Nachtrit heeft weer vele harten sneller doen kloppen en onvergetelijke herinneringen gecreëerd. Bovendien zijn alle opbrengsten naar een goed doel gegaan: het Kinder Vakantiekamp Winschoten.

Foto's zijn onderaan deze pagina te vinden. Neem vooral een kijkje en geniet nogmaals van de bijzondere momenten die we hebben gedeeld. We willen ook graag alle deelnemers, vrijwilligers en sponsors bedanken voor hun bijdrage aan het succes van de Oldambtster Nachtrit 2023.

10e editie: Avond & nachteditie

Zet de volgende datum alvast in je agenda: 22 juni 2024. Volgend jaar zal de Oldambtster Nachtrit voor de 10e keer plaatsvinden. Om dit jubileum op passende wijze te vieren, hebben we besloten om het evenement in een nieuw jasje te steken. De Oldambtster Nachtrit 2024 zal een avond & nachteditie zijn, deze editie begint iets vroeger en je zal ook iets eerder in de mandje liggen, je hoeft dit keer zeker geen nacht door te trekken. We gaan groots uitpakken en alle zintuigen prikkelen, zodat jullie een onvergetelijke ervaring zullen beleven.

Meer details over de jubileumeditie zullen binnenkort worden onthuld, maar we kunnen alvast verklappen dat er een aantal verrassende elementen aan het programma worden toegevoegd. Zorg ervoor dat je je alvast inschrijft om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en om een ludieke collectors item van de 10e Oldambtster Nachtrit te ontvangen. Interesse om mee te doen? Vul onderstaande formulier in, je zit nog nergens aan vast maar dan houden we je plekje alvast warm! 

Aanmelden Nachtrit 2024: