Terug naar Projecten & Nieuws

Nieuwe datum: Drive in Bioscoop Winschoten verplaatst

Gepubliceerd op:

Zaterdag 26-10-19 - Vandaag staat de Drive in Bioscoop in Winschoten gepland echter kan dit door de huidige weersomstandigheden niet doorgaan. Dit besluit heeft de organisatie moeten nemen aangezien de veiligheid van de bezoekers met deze harde wind niet gegarandeerd kan worden.

 

De leverancier van het mega-scherm kan garanties geven tot windkracht 5. Aangezien het 1-2Drive/ 1-2Ride terrein groot en open is in combinatie met de voorspellingen van de maximale windkracht is dit unieke evenement verplaatst naar zaterdag 16 November.

“De Ronde Tafel Winschoten is de afgelopen maanden druk bezig geweest met de voorbereidingen en we betreuren het dat we met dit besluit moeten komen. Het is een buitenevenement en het risico dat het niet door kan gaan bestaat. We hebben direct besloten om een nieuwe datum te prikken en wel op Zaterdag 16 November”. Aldus de Ronde Tafel.

 

De aankomende weken worden gebruikt om de kaarten om te ruilen, het ticket van vandaag blijft geldig voor de 16de. Voor bezoekers die onverhoopt verhinderd zijn, is er een retourregeling van kracht en krijgt men het geld terug.

 

Paasrit 2021

Paasrit 2021

Het was een witte Pasen! Een zeer bijzonde dag qua weer, maar ook een zeer bijzondere dag dat wij vanuit de Ronde Tafel toch iets hebben georganiseerd tijdens de Corona Lockdown! Uiteraard volgens alle RIVM regels en geheel contactloos. Benieuwd…
 
Stichting Tsjernobyl Oldambt

Stichting Tsjernobyl Oldambt

RT heeft een donatie van €360 gedaan aan de stichting Tsjernobyl Oldambt. Tijdens hun verblijf zijn deze kinderen in de voorjaarsvakantie naar de dierentuin in Emmen geweest, wat mede mogelijk was door de bijdrage van RT. Na een verblijf van 6 w…