Terug naar Projecten & Nieuws

Nieuwe datum: Drive in Bioscoop Winschoten verplaatst

Gepubliceerd op:

Zaterdag 26-10-19 - Vandaag staat de Drive in Bioscoop in Winschoten gepland echter kan dit door de huidige weersomstandigheden niet doorgaan. Dit besluit heeft de organisatie moeten nemen aangezien de veiligheid van de bezoekers met deze harde wind niet gegarandeerd kan worden.

 

De leverancier van het mega-scherm kan garanties geven tot windkracht 5. Aangezien het 1-2Drive/ 1-2Ride terrein groot en open is in combinatie met de voorspellingen van de maximale windkracht is dit unieke evenement verplaatst naar zaterdag 16 November.

“De Ronde Tafel Winschoten is de afgelopen maanden druk bezig geweest met de voorbereidingen en we betreuren het dat we met dit besluit moeten komen. Het is een buitenevenement en het risico dat het niet door kan gaan bestaat. We hebben direct besloten om een nieuwe datum te prikken en wel op Zaterdag 16 November”. Aldus de Ronde Tafel.

 

De aankomende weken worden gebruikt om de kaarten om te ruilen, het ticket van vandaag blijft geldig voor de 16de. Voor bezoekers die onverhoopt verhinderd zijn, is er een retourregeling van kracht en krijgt men het geld terug.

 

Inzameling 41 VOOR OEKRAÏNE

Inzameling 41 VOOR OEKRA√ŹNE

Bron: https://41clubwinschoten.nl/ - Op een afstand waar je normaal heen rijdt voor je vakantie in Frankrijk of Italië, speelt zich een drama af. Naar schatting zijn er 3 miljoen vluchtelingen, voornamelijk vrouwen en kinderen, onderweg naar Wes…
 
Valentijn actie

Valentijn actie

Hoe verras jij jouw Valentijn? Het valt niet mee om elk jaar iets leuks te bedenken voor jouw valentijn. De Ronde Tafel 41 helpt jou hier bij en heeft een leuke actie bedacht, waarbij de opbrengst gaat naar het goede doel.