Terug naar Projecten & Nieuws

Oldambtster nachtrit 2023

Op zaterdag 1 Juli 2023 wordt voor de 9e keer de Oldambtster Nachtrit georganiseerd. De Round Table 41 (RT41) heeft de route uitbesteed aan Business Rally Events (BRE) o.a. bekend van de Beaujolais Trophy. BRE zal haar uiterste best doen een boeiende en uitdagende rit voor u uit te stippelen. Het bijzondere van deze rit is dat hij van zonsondergang tot zonsopkomst, dus ’s nachts wordt gereden. Bij de finish zal een ontbijt worden geserveerd. Mede door uw deelname zal de RT41 weer in staat zijn een bijdrage te leveren aan een regionaal goed doel.

 

Aangezien er een beperkt aantal equipes kan deelnemen aan dit evenement, is snelle inschrijving aangeraden. U kunt hiervoor het inschrijfformulier gebruiken. Deelnemers worden genoteerd in volgorde van binnenkomst. U ontvangt na enige tijd een definitieve bevestiging van uw inschrijving en overige informatie over de rit. Indien het maximale aantal equipes is bereikt wordt u hierover bericht. Wij stellen het zeer op prijs u als deelnemer te mogen begroeten in een fraaie klassieker van 1987 of ouder, cabrio of ander door de organisatie goedgekeurde ludieke auto. De kosten bedragen € 141,00 per equipe van 2 personen (incl. ontbijt). Solo inschrijvingen zijn niet toegestaan. Wij zien uw inschrijving, via het inschrijfformulier, graag tegemoet. Voor vragen en/of aanvullende informatie kunt u mailen naar nachtrit@rt41.nl Deelnemers worden genoteerd in volgorde van binnenkomst. U ontvangt na enige tijd een definitieve bevestiging van uw inschrijving en overige informatie over de rit. Indien het maximale aantal equipes is bereikt wordt u hierover bericht. In de deelname prijs is inbegrepen:

–          Ontvangst met koffie bij een locatie in het Oldambt
–          Koffiestops (met hapjes)
–          Ontbijt op de finishlocatie
–          Goodybag
–          Schildje
–          Set deurstickers
–          Routeboek & uitleg


Sponsorpakketten: 

We hebben nog sponsorplekken voor pakket 3:

  • Naam + logo vermelding in het routeboek
  • Mogelijkheid om zelf deel te nemen met 1 equipe en eigen voortuig
  • Mogelijkheid om promoartikelen aan te leveren voor de goodiebag
  • Prijs: 250 euro, uiteraard is een factuur mogelijk. 

Neemt u gerust contact met ons op (nachtrit@rt41.nl) voor sponsorvragen, U kunt zichzelf ook inschrijven via het inschrijfformulier en aangeven dat u mee wenst te doen als sponsor.

Youtube video