Terug naar Projecten & Nieuws

Ronde Tafel 41 overhandigt cheque aan Stichting Vrienden van Lucas

Gepubliceerd op:
Ronde Tafel 41 overhandigt cheque aan Stichting Vrienden van Lucas

De drive-in bioscoop die Ronde Tafel 41 vorig najaar organiseerde was een groot succes. Onlangs kon de serviceclub de opbrengsten van dit evenement aan Stichting Vrienden van Lucas aanbieden.

 

Voorzitter Emme Groot stak bij het in ontvangst nemen niet onder stoelen of banken hoe content het bestuur van de Stichting Vrienden van Lucas is met de cheque: ‘Het is geweldig om te merken dat de Ronde Tafel 41 de inzet van de Vrienden van Lucas zo’n warm hart toedraagt. Nog mooier is dat zij zich ook vrijwillig inzetten om middels een evenement als de drive-in bios, geld in te zamelen om ons te steunen. Dat geeft energie en een gevoel van waardering voor ons werk. Patiënten en bezoekers van het ziekenhuis zullen dat zeker zeer op prijs stellen. Echt geweldig. Tafelaars, heel erg bedankt!’

Stichting Vrienden van Lucas
Stichting Vrienden van Lucas zet zich in voor het welzijn van de patiënten van het Ommelander Ziekenhuis Groningen. 

De organisatie zamelt middels donaties geld in om wensen te realiseren die het verblijf van patiënten en bezoekers in het ziekenhuis veraangenamen. Het gaat hierbij om extra voorzieningen die niet onder de medische en verpleegkundige zorg vallen, maar juist wel bijdragen aan een gastvrije en vriendelijke sfeer. 

Stichting Vrienden van Lucas organiseerde bijvoorbeeld een boottochtje tijdens DelfSail voor oncologiepatiënten. Ook zorgde de Stichting voor een DVD-speler voor de Intensive Care en voor speelgoed op de kinderafdeling.

Nieuwe datum: Drive in Bioscoop Winschoten verplaatst

Nieuwe datum: Drive in Bioscoop Winschoten verplaatst

Zaterdag 26-10-19 - Vandaag staat de Drive in Bioscoop in Winschoten gepland echter kan dit door de huidige weersomstandigheden niet doorgaan. Dit besluit heeft de organisatie moeten nemen aangezien de veiligheid van de bezoekers met deze harde wind …