Terug naar Projecten & Nieuws

Tafelhuis 2022, ruim 40.000 euro voor het goede doel

Het Tafelhuis was het grootste radio-evenement van het jaar in Oost-Groningen en het was een enorm succes. In totaal werd er ruim €40.000 opgehaald voor de Voedselbank Oldambt. Het evenement vond plaats van donderdag 15 december tot en met zondag 18 december in het theatercafé van Cultuurhuis De Klinker in Winschoten en werd georganiseerd door serviceclub Ronde Tafel 41 ter ere van de lustrumeditie.

Tijdens Het Tafelhuis verbleven lokale DJ's 72 uur lang achter elkaar in een glazen studio en maakten zij 24 uur per dag radio. Dit jaar waren de DJ's Richard Pathuis, Patrick van Campenhout, Janet van Weeren en Gert Luttje.

Elke editie van Het Tafelhuis steunt RT41 lokale en regionale goede doelen, en dit jaar werd er gekozen voor de Voedselbank Oldambt en Pekela. “We leven in een tijd waarin helaas steeds meer mensen gebruik moeten maken van deze voorziening. Het is verschrikkelijk dat dit moet in een welvarend land als Nederland, maar geweldig dat deze voorzieningen bestaan. Daarom steunen wij Voedselbank Oldambt en Pekela van harte met deze editie van Het Tafelhuis”, aldus Klaas.

Het Tafelhuis was 24/7 te volgen via internetradio en er was ook een livestream beschikbaar in samenwerking met OldambtNu.nl, zodat het evenement online gevolgd kon worden via zowel www.oldambtnu.nl als www.tafelhuis2022.nl.

Youtube video

We gaan langs bij de Voedselbank, zie de film