Gepubliceerd op:
Tafelhuis 2022!

Het Tafelhuis is hét Oost-Groninger radio-event van het jaar. Het Tafelhuis vindt dit jaar plaats van donderdag 15 tot en met zondag 18 december in het theatercafé van Cultuurhuis De Klinker in Winschoten. Serviceclub Ronde Tafel 41 organiseert deze lustrumeditie om geld in te zamelen voor de Voedselbank Oldambt en Pekela.

Het Tafelhuis is een lang weekend waarbij DJ’s uit de regio 72 uur achtereen in een glazen studio verblijven en daar 24 uur per dag radio maken. De DJ's van het tafelhuis 2022 zijn: Richard Pathuis, Patrick van Campenhout, Janet van Weeren en Gert Luttje. 

Het goede doel

RT41 steunt met Het Tafelhuis lokale en regionale goede doelen. Bij elke editie valt de keuze op een nieuw doel. Deze keer is het goede doel Voedselbank Oldambt en Pekela. “We leven in een tijd waarin helaas steeds meer mensen gebruik moeten maken van deze voorziening. Het is verschrikkelijk dat dit moet in een welvarend land als Nederland, maar geweldig dat deze voorzieningen bestaan. Daarom steunen wij Voedselbank Oldambt en Pekela van ganser harte met deze editie van Het Tafelhuis”, licht Klaas toe.

Waar is het te volgen?

Het Tafelhuis is van begin tot eind 24/7 te volgen via de internetradio. Nieuw is een livestream in samenwerking met OldambtNu.nl, waardoor het evenement ook online te volgen is, zowel via www.oldambtnu.nl als via www.tafelhuis2022.nl.

 

Inzameling 41 VOOR OEKRAÏNE

Inzameling 41 VOOR OEKRA√ŹNE

Bron: https://41clubwinschoten.nl/ - Op een afstand waar je normaal heen rijdt voor je vakantie in Frankrijk of Italië, speelt zich een drama af. Naar schatting zijn er 3 miljoen vluchtelingen, voornamelijk vrouwen en kinderen, onderweg naar Wes…
 
Valentijn actie

Valentijn actie

Hoe verras jij jouw Valentijn? Het valt niet mee om elk jaar iets leuks te bedenken voor jouw valentijn. De Ronde Tafel 41 helpt jou hier bij en heeft een leuke actie bedacht, waarbij de opbrengst gaat naar het goede doel.