Terug naar Projecten & Nieuws

πŸš— Haal je kaarten nu! πŸš— Drive-in Bioscoop

Het is bijna zover! Op zondag 15 oktober gaat de drive-in bioscoop in Winschoten van start, en wij kunnen nauwelijks wachten! Alle opbrengsten van de drive-in bioscoop gaan namelijk naar Stichting De Dichte Knip Oldambt. Onze voorzitter heeft ook een gesprek gehad met Lina van Stichting De Dichte Knip Oldambt.

Zie filmpje goede doel hier: 

Youtube video


Het Filmprogramma

Ontdek ons geweldige filmprogramma! We hebben een gevarieerde selectie van films klaarstaan om jou te vermaken. Of je nu van animatie houdt of van een goede horrorfilm, er is voor ieder wat wils:

  • 13:00 - De Super Mario Bros. Movie (NL gesproken) 
  • 17:00 - Fast X
  • 19:30 - Scream VI

En hier komt het beste nieuws: de officiële kaartverkoop is nu in volle gang. Wees er snel bij om je kaarten te bemachtigen en zorg ervoor dat je deze unieke filmervaring niet mist. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op zondag 15 oktober in Winschoten voor een onvergetelijke dag vol filmplezier in de open lucht! πŸŽ₯🍿🌟

 

We willen graag onze hoofdsponsoren bedanken voor hun steun: BUZ Personeeldiensten, Balkan Restaurant Makedonia Winschoten & Stadskanaal, NC-Websites, Palletmatch en Spar Nicolai Winschoten.

Bestel hier je Kaarten!

ο»Ώ

Foto's van vorige edities: