Rondetafel algemeen

Welkom op de website van de Ronde Tafel 41 in Winschoten! Wij zijn een serviceclub van mannen tussen de 18 en 40 jaar oud die zich inzetten voor het verbeteren van de lokale gemeenschap. Onze club is onderdeel van de internationale organisatie Round Table, die in meer dan 50 landen actief is.

Sinds onze oprichting in 1954 hebben we talloze projecten georganiseerd en bijgedragen aan diverse goede doelen. Zo hebben we onder andere de lokale voedselbank gesteund, voedselpakketten verzorgd voor de minima en veel andere ondersteuning geboden aan inwoners die het nodig hebben. Het is fantastisch om te zien hoe onze inzet en betrokkenheid een positief verschil maken in de samenleving.

Wil je meer weten over onze projecten en activiteiten? Neem dan gerust een kijkje op onze projecten & nieuws pagina. Daar vind je meer informatie over onze recente projecten en activiteiten. Je kunt ook contact met ons opnemen als je vragen hebt over onze Tafel.

Naast het doen van goede werken, staat ook gezelligheid hoog in het vaandel bij de Ronde Tafel 41. Onze leden komen regelmatig bij elkaar om te vergaderen, maar ook om samen te eten en bij te praten. Daarnaast organiseren we diverse activiteiten, zoals sporttoernooien en familieuitjes. Dit alles zorgt voor een hechte en inspirerende groep mannen die elkaar steunen en stimuleren om het beste uit elkaar en de regio te halen.

Projecten

Wie lid is van de Tafelronde committeert zich wel, aan deelname aan de eigen bijeenkomsten en andere activiteiten, maar ook aan de serviceprojecten. Het lidmaatschap schept dus verplichtingen, voor ieder lid. Tafelen is vrijwillig maar niet vrijblijvend. De tafelronde organiseert lokale en landelijke serviceprojecten voor de meest uiteenlopende doelen.

Bekijk onze projecten!